onder@bebekwaffle.com

ÇALIŞAN MUTLULUĞU NUN VERİMLİLİĞE ETKİSİ
 

Mutlu Olun, Mutlu Edin, Verimliliği Artırın!

Şirketinizde çalışan personelin performansı mı düştü? Herkesin keyfini yerine getirmek ve verimliliği yeniden arttırmak mı istiyorsunuz? O halde ofisinizde bir waffle etkinliği düzenlemeye ne dersiniz? Bebek Waffle, şirketlerde ve ofislerde düzenlediği waffle etkinlikleri ile tüm çalışanlar için paha biçilemez bir deneyim yaratıyor. Bu etkinliklerde hem siz, hem de çalışanlarınız eğlenceli ve lezzet dolu anlar geçirecek! Şirketiniz bünyesinde yaşanan en tatlı kurumsal etkinlik bu olacak...

Bebek Waffle’ın sunmuş olduğu bu etkinlik hizmeti ile birlikte tüm personeliniz yeniden enerji kazanır. Firmamız tarafından düzenlenen bu etkinlikte, tamamen taze ve kaliteli ürünler kullanılır. Etkinliğin her bir parçası, en küçük detayları bile istekleriniz doğrultusunda gerçekleştirilir.

Hizmet Detayları

Eğer siz de şirketiniz için bir kurumsal waffle etkinliği düzenlemek istiyorsanız, bunun için tek yapmanız gereken şey firmamıza ulaşmak ve taleplerinizi bildirmek. Bu andan itibaren gerekli olan her şeyi sizin için biz gerçekleştireceğiz. Hizmet sırasında çalışan tüm personelimiz alanında uzman ve deneyimli kişilerden oluşur. Her biri ne yapması gerektiğini bilen, eğlencenin bir parçası olan ve güler yüzlü insanlardır. Tüm süreç, her türlü sağlık kuralına uyularak ve hijyen öncelikli olarak gerçekleşir.

Bebek Waffle organizasyon detaylarını ve süresini sizden gelecek taleplere göre belirler. Genellikle kurumsal waffle etkinliğinin süresi 1 ila 3 saat arasında değişmektedir. Bu sürenin ne kadar olacağı tamamen sizin isteklerinize bağlıdır. Hemen bize ulaşarak şirket çalışanlarınız için mükemmel bir happy hour hazırlayabilirsiniz!

 

Kurumsal Etkinlikler Neden Önemli?

Hem şirket piknikleri gibi, hem de Bebek Waffle’ın düzenlemiş olduğu kurumsal waffle etkinlikleri gibi etkinlikler, tüm personelin o andan itibaren daha motive olmuş bir halde ve daha verimli çalışmasına sebep oluyor. Çünkü uzun süren iş süreçleri tüm çalışanlar için bazen yorucu oluyor ve şirket içi bir etkinlik düzenlemediği zaman çalışanların moralleri bozulmaya başlıyor. İşte tam bu noktada da devreye Bebek Waffle giriyor!

Bebek Waffle çalışanlarınızı mutlu edecek bir waffle etkinliği en küçük detayına bile büyük özen göstererek ayağınıza kadar getiriyor. Bu etkinlikler sayesinde hem çalışanlarınız ve sizin arasındaki bağ güçlenirken, hem de çalışanlarınızın şirketinize karşı olan bağlılıkları da artar. Bu da hem daha mutlu çalışanlara sahip olmanıza, hem de şirketin büyümesine yardımcı olur.

 

Motivasyon İçin Bebek Waffle!

Bebek Waffle bugüne dek Mercedes Benz, Türk Hava Yolları, Vakıfbank, Teknosa gibi çok büyük şirketlerde waffle etkinliği düzenledi. Bu sayılan şirketlerin dışında yine Türkiye’nin önce gelen pek çok şirketi ile çalıştı. Dolayısıyla çok güçlü bir referanslara sahip! Bu alanda hizmet vermekte olan tek ve lider firma durumunda.

Şirketler için şirket içi toplantılar ve şirket bayi toplantıları gibi etkinliklerin ne kadar önemli olduğu düşünülürse, işte Bebek Waffle’ın bu noktadaki rolü de burada ortaya çıkıyor. Uzun yıllar bu alanda hizmet vererek deneyim kazanmış olan Bebek Waffle, Türkiye’de yaklaşık 24 yıldır hizmet vermektedir. Bugüne kadar çalıştığımız firmaların sayısı 750’den, mutlu ettiğimiz insanların sayısı ise 120 binden fazladır.

Hem hijyen ve sterilizasyon konularında, hem de çalışanların profesyonelliği konusunda Bebek Waffle’a güvenebilirsiniz. Bebek Waffle çalışanları, sanki kendi arkadaşlarına hizmet ediyormuşçasına, güler yüzlü ve bu hizmeti gerçekleştiriyor olmaktan dolayı mutlu bir şekilde çalışmaktadır. Kendilerini bu etkinliğin bir parçası gibi görür ve personelinizin mutlu olması için çaba gösterirler. Bebek Waffle, sizin için lezzet dolu anlar yaratabilmek için sizleri bekliyor!

Etiketler
waffle kurumsal etkinlik
kurumsal etkinlik
bebek waffle organizasyon
çalışan mutluluğu
happy hour